פאי קרם חמוציות-תפוזים
פאי חמוציות-תפוזים לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 370 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -17 גרם שומן כל אחת. תמורת 75 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ג'לטין תפוזים, אגוזי פקאן, קצפת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כקינוח. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . עוגת לימון גרמנית עם חמוציות Aka חמוציות Zitronenkuchen , מיץ חמוציות ותפוזים Spareribs ולחם תפוז חמוציות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
קו 9-in. צלחת פאי עם מאפה; לקצוץ ולחליל קצוות. מרפדים מאפה לא דקור בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים ב-450 מעלות למשך 8 דקות.
הסר נייר כסף; אופים 5-7 דקות יותר או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
בסיר קטן מביאים לרתיחה רוטב חמוציות וסוכר חום.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה ג'לטין עד להמסה.
מעבירים לקערה גדולה. מכסים ומעבירים למקרר ל-45 דקות או עד להתייצבות חלקית.
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים את הקצפת והפקאן לתערובת הג'לטין.
מורחים לתוך בצק פאי. מכסים ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות.