קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

פאי תפוזים II

פאי תפוזים II
אם יש לכם גבינת שמנת, חלב מרוכז, קטעים תפוז מנדרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, עוגת חמאה, ו עוגת פודינג שוקולד.

הוראות

1
בקערה גדולה משלבים את תערובת המשקה הכתום, חלב מרוכז וגבינת שמנת. הכה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
יכול אפרסקים, סחוטיכול אפרסקים, סחוט
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים תערובת לתוך קרום קרקר גרהם וצינה במשך 1 שעה או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
3
מקשטים עם ציפוי מוקצף מגזרים כתום מנדרין.
מרכיבים שתצטרך
מנדרין כתום חלקיםמנדרין כתום חלקים
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)