פאי תפוזים II
אם יש לכם גבינת שמנת, חלב מרוכז, קטעים תפוז מנדרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, עוגת חמאה, ו עוגת פודינג שוקולד.
הוראות
בקערה גדולה משלבים את תערובת המשקה הכתום, חלב מרוכז וגבינת שמנת. הכה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד בשילוב טוב.
יוצקים תערובת לתוך קרום קרקר גרהם וצינה במשך 1 שעה או עד המשרד.
מקשטים עם ציפוי מוקצף מגזרים כתום מנדרין.