קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים הולנדי

פאי תפוחים הולנדי
הולנדית חמוציות-פאי תפוחים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 213 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, חמוציות, אגוז מוסקט טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו פאי תפוחים הולנדי חמוציות, פאי תפוחים הולנדי חמוציות, ו תינוק הולנדי עם קומפוט תפוחים וחמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה זורקים תפוחים עם מיץ לימון; מוסיפים את החמוציות, הצימוקים והאגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
שלב את הסוכר החום, עמילן התירס, קליפת התפוז, הקינמון ואגוז המוסקט; מוסיפים לתערובת התפוחים וזורקים בעדינות לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לשימור,לשימור,
3
מרדדים מאפה כך שיתאים ל -9 אינץ'. צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
מעבירים מאפה לצלחת פאי. חתוך מאפה כדי 1/2 ב. מעבר קצה של צלחת; חליל קצוות. ממלאים בתערובת תפוחים ונקודה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לשימור,לשימור,
5
לציפוי, שלבו קמח וסוכר חום; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
מפזרים מעל מילוי.
7
אופים בחום של 350 מעלות למשך 50-60 דקות או עד שהציפוי מזהיב והמילוי מבעבע. מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמת יתר במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות