פאי תרד פארמה
את המתכון פאי תרד פרמה אפשר להכין בערך תוך 50 דקות. תמורת 1.41$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-14 גרם חלבון, 16 גרם שומן ובסך הכל 251 קלוריות. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. אם יש לכם מלח שום, שמנת, ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונקולרי של 63%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: ארנקי פרושוטו די פארמה (Fagottini di Prosciutto di Parma), אספרגוס פארמה ופנה די פארמה.
הוראות
בקערה מערבבים את הקרוטונים והחמאה. לחץ על החלק התחתון של 9 אינץ' לא משומן. צלחת פאי. מערבבים בקערה את התרד, גבינת הקוטג', גבינת מונטריי ג'ק, ביצים, 1/4 כוס גבינת פרמזן, שמנת חמוצה, בצל ומלח שום. כפית על הקרום.
אופים ב-350 מעלות למשך 35 דקות.
מקשטים בפרוסות עגבנייה; מפזרים את יתרת גבינת הפרמזן.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני שפורסים.