פאלן הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 25 מנות. מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 753 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. גשו לסופר וקנו מולים, מלח גס ופלפל, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. נסו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאלן בין היתר-Paellan entre-autres, ו פאייה בסגנון קובני: פאייה קובנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה; בינתיים, להכין אמבט מים קרח. עם סכין קיצוץ, עגבניות ליבה, וציון X בתחתית. עבודה בקבוצות, בזהירות להוריד עגבניות לתוך מים רותחים; כאשר עורות מתחילים לפצל, לאחר 30 עד 60 שניות, להשתמש בכפית מחוררת כדי להעביר עגבניות לאמבט מים.