פאייה הטוב ביותר יכול להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 24. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 34 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 470 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מ טעם הבית יש 154 מעריצים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם זיתים יווניים, בצל, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 57%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר), מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר), ו מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר).
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים הודו וצ ' וריסו בשמן בקבוצות עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוציאים בעזרת כף מחוררת ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
באותה מחבת מטגנים בצל ופלפל אדום עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים שום קאיין; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים פנימה מחית עגבניות ויין. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מעבירים לסיר מלאי. מערבבים פנימה את המים, האורז, המרק, המלח, הטימין, הזעפרן, עלה הדפנה, ההודו והצ ' וריסו. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20 דקות או עד שהאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
זעפרן
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים שרימפס; מבשלים 2-3 דקות או עד שהשרימפס הופך לורוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
7
מסירים מהאש; מחק עלה דפנה. מערבבים זיתים ופטרוזיליה.
פאלן בתפריט? נסה להתאים עם טמפרניו, גרנאש ואלברינו. כשמשלבים יין עם מנות ספרדיות, מדוע לא לפעול לפי הכלל'מה שגדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי סוסו ליין לבן וגרנצ ' ן וטמפרניו לאדום. הטמפרנילו האורגני של פרוטוס עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.