קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

פאנזנלה יוונית

פאנזנלה יוונית
המתכון היווני Panzanella יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 440 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל חריף, זיתים קלמאטיים, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. מתכונים דומים: סלט פאנזנלה יווני, סלט פאנזנלה יווני, ו הפנצנלה היוונית של הרוזנת היחפה.

הוראות

1
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את קוביות הלחם ומפזרים מלח; מבשלים מעל חום נמוך עד בינוני, משליכים לעתים קרובות, במשך 5 עד 10 דקות, עד להשחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
מלחמלח
3
הוסף עוד שמן זית לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
4
מניחים את המלפפון, פלפל אדום, פלפל צהוב, עגבניות ובצל אדום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
פלפל אדוםפלפל אדום
בצל אדוםבצל אדום
מלפפוןמלפפון
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
עבור ויניגרט, לטאטא יחד את השום, אורגנו, חרדל, חומץ, 1 כפית מלח ופלפל בקערה קטנה. בעוד עדיין לטאטא, להוסיף את שמן הזית ולעשות תחליב.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
שמן זיתשמן זית
אמולסיותאמולסיות
חרדלחרדל
אורגנואורגנו
חומץחומץ
שוםשום
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
יוצקים את ויניגרט על הירקות.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
ירקירק
7
מוסיפים את הפטה, הזיתים וקוביות הלחם ומערבבים יחד בקלילות. מניחים בצד במשך 30 דקות עבור הטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
זיתיםזיתים
גבינת פטהגבינת פטה
8
מגישים בטמפרטורת החדר.