פאניני פופס!
אם יש לכם חמאה, לחם כפרי, תערובות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. הכנת המנה לוקחת כ 23 דקות. נסו ברי, בזיליקום, בייקון & פניני כחול ... ו Breville Panini עיתונות בגידה!, Panini פאי תפוחים מתוך ספר הבישול האולטימטיבי Panini Press מאת קתי Strahs, ו ריסוק על קתי סטראוס של פניני שמח בתוספת תפוח קלוי, ברי פקאן פניני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את יצרנית פניני לחום בינוני גבוה.
מורחים חמאה על שתי פרוסות לחם כדי לטעום את החלק החיצוני של הכריך. הפוך פרוסה אחת מלמעלה בצד השני עם כמות נדיבה של גבינה כדי להבטיח שיהיה מספיק כדי להחזיק את מקלות הסוכריה במקום (בתוספת כל תערובת-תוספות ייתכן שאתה משתמש). סגור את הכריך עם פרוסת הלחם השניה, עם חמאה למעלה.גריל פניני, שניים בכל פעם, עד הגבינה נמסה והלחם קלוי, 3 עד 4 דקות.
להעביר את פניני ללוח חיתוך ומיד לגזור צורות עם חותכי עוגיות (הערה: אם אתה משתמש חותך מתכת זה יהיה חם מהר מאוד, אז הקפד לא לשרוף את האצבעות) ולהכניס את מקלות הסוכריה. אתה רוצה לקבל את המקלות שם בהקדם האפשרי, בעוד הגבינה עדיין חם ורך. ברגע שהגבינה מתקררת לדקה או שתיים זה צריך להצטבר ולהחזיק את המקלות במקום.