קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

פארו אפוי גביני

פארו אפוי גביני
פארו אפוי גביני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 647 קלוריות. אם יש לכם שעורה, שמן זית, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-36 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: Cheesy Pesto Farro, Pancetan ו אפונה מתוקה פארו גביני, ו ריזוטו גבינה פארו ועגבניה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. לרסס 13 על ידי 9 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
לרוטב: בסיר 2 ליטר, להמס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את הקמח ומקציפים עד חלקה. בהדרגה להוסיף את החלב החם, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד הרוטב הוא עבה וחלק, על 8 דקות (לא מאפשרים את התערובת לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
הסר מן החום ואת העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
5
עבור פארו: בקערה גדולה, להוסיף את הגבינות ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
הסר 1/2 כוס התערובת ושמורה. בסיר מלאי גדול, מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מוסיפים את פארו, להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד faro הוא מכרז, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
8
ניקוז, במידת צורך.
9
מוסיפים את פארו, קורנית, ורוטב לקערה עם הגבינה. מערבבים עד בשילוב ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינהגבינה
פארו.פארו.
רוטברוטב
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכן העליון עם שמור 1/2 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
מפזרים את החלק העליון בפירורי לחם וטפטוף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
שמן זיתשמן זית
12
אופים עד העליון הוא חום זהוב ויוצר קרום, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור