פארפאלה עם אפונה ופנצ'טה
Farfalle עם אפונה ו Pancetta דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1108 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך ליווי: parmigiano-reggiano, שאלוט, pancetta, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 84%. מתכונים דומים: אפונה, פנצ'טה ופרפלה לימון, Farfalle עם עוף, אספרגוס & pancetta, ו פארפאל עם כרוב סבוי, פנקטן ומוצרלה.
הוראות
מעטפת אפונים טריים אם משתמשים. באלכסון לחתוך סוכר מצליפה ו / או אפונה שלג לשלישים. דק קוצצים pancetta ו shallots בנפרד.
ממלאים סיר 6 ליטר פסטה שלושה רבעים מלאים במים מלוחים ומביאים לרתיחה עבור אפונה ופסטה. הכינו קערת קרח ומים קרים.
מבשלים אפונה טרייה או קפואה במים רותחים עד למכרז, כ 2 דקות, ועם העברת כף מחוררת למי קרח כדי להפסיק לבשל. מבשלים מצליפה סוכר ו / או אפונה שלג במים רותחים עד פריך במכרז, כ 2 דקות, ועם העברת כפית מחוררת למי קרח. מילואים מים בסיר על אש נמוכה, מכוסה.
מסננים אפונה במסננת ולהעביר לקערה.
ב 12 אינץ עמוק שמן מחבת כבד על חום מתון עד חם אבל לא לעשן ולבשל pancetta בשמן, ערבוב, עד חום זהוב וקצוות הם פריך, על 10 דקות. מערבבים בצלצלים ומבשלים, ערבוב, עד רק רך, על 2 דקות.
להחזיר מים בסיר לרתיחה. מבשלים פסטה במים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה ומצקת החוצה להזמין מים פסטה כוס 1.
מסננים פסטה במסננת ומוסיפים לתערובת פנצ ' טה עם אפונה, 1/4 כוס מי פסטה שמורים, ומלח ופלפל לפי הטעם.
תערובת חום על חום נמוך, זורק בעדינות (והוספת יותר מי פסטה לפי הצורך אם התערובת הופכת יבשה), עד רק מחומם דרך.
מגישים פסטה עם Parmigiano-רג ' יאנו.