פג'יטות עוף
פג'יטאס עוף יכול להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. למנה העיקרית הזו יש 514 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. מתכון זה מכלמתכונים דורש חזה עוף, טורטיות קמח וסלסה שמנמנה ורוטב לסלט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 60%, וזה טוב. מתכונים דומים: פג'יטאס פאן גיליון-קל לפאג' יטאס עוף, פג'יטות עוף ליים טקילה ומחלוקת מרינדת העוף הגדולה, ו פאג'יטאס דה קרנה (סטייק פאג' יטאס).
הוראות
יוצקים רוטב לתוך צלחת לא מתכתית רדודה.
מוסיפים עוף והופכים למעיל. מכסים ומקררים 30 דקות, הופכים מדי פעם.
מוציאים עוף מהמרינדה. מחק את המרינדה.
צולים או צולים עוף 15 דקות או עד לסיום, הופכים פעם אחת.
פורסים עוף לרצועות דקות ומניחים במרכז כל טורטיה. למעלה עם בצל, אבוקדו תערובת מרק. מקפלים טורטיה סביב מילוי.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פאג ' יטאס עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאלם נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. הפינו נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סטולץ אורגני פינו נואר
פינו זה מראה היטב עם צבע עשיר עמוק שלה ניחוח פרחוני עבור קולומביה אורגני ערוץ פינו נואר. הכל בסדר שהיין הזה יקבל בברכה שנים של יישון או שישתה במקום.