פגזים לא ממולאים מראש
פגזים ללא מילוי מראש עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 37 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 544 קלוריות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו ממרח גבינת שמנת פילדלפיה, חלב, קליפות פסטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 39 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו פגזים לא ממולאים מראש, תבשיל פגזים לא ממולא, ו קליפות תרד לא ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה לפי ההוראות על האריזה, תוך השמטת מלח. בינתיים, בשר חום במחבת גדולה. מערבבים ברוטב פסטה; מבשלים על אש בינונית 2 דקות., תוך ערבוב תדיר.
להקציף ממרח גבינת שמנת, חלב ופרמזן בקערה גדולה עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים פסטה ובזיליקום; מערבבים בעדינות עד שהפסטה מצופה באופן אחיד.
מורחים מחצית מרוטב הבשר על תחתית תבנית האפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' המרוססת בתרסיס בישול; מכסים בתערובת פסטה ורוטב בשר שנותר.
מפזרים מוצרלה; מכסים בנייר כסף. מקררים עד 24 שעות.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
אופים תבשיל, מכוסה, 40 עד 45 דקות. או עד מחומם דרך, לחשוף לאחר 30 דקות.