תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל סטייק, בצל, ופהיטות פלפל. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה עבור יום ולנטין. 73 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, פלפלים, שמן בישול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו סטייק צרוב, פלפל & בצל Fajitas (מתוך בישול בסדר), פהיטות סטייק ופלפל במרינדה, ו פהיטות סטייק ובצל עם סלסה תירס מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הסטייק, הטקילה ומיץ הליים בשקית ניילון; מרינדה במקרר במשך 2 שעות. זרוק את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
תלת עצות, גזוז
טקילה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ואח שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
סטייק גריל עד שכבר לא ורוד מבפנים, כ -8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
הסר מן הגריל לחתוך לרצועות 1/4 אינץ'. סדר רצועות על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את העשן הנוזלי, רוטב ווסטרשייר, פלפל, מלח ופפריקה לשמן ומערבבים. כאשר התערובת חמה, מוסיפים את הבצל והפלפלים ומבשלים עד הפלפלים רכים.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזלי
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
פרוסות סלמי דקות
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
יוצקים את התערובת על רצועות סטייק ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המנון ן מרלו Mt. יין עמק Veeder נאפה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.