קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פהיטות פטריות פורטבלה

פהיטות פטריות פורטבלה
המתכון Portabella פטריות Fajitas יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, פטריות crimini, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 82%. נסו פהיטות פטריות פורטבלה, Cheesesteaks פטריות פורטבלה, ו המבורגרים פטריות פורטבלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב מחבת nonstick 10 אינץ', שמן חום, שום, כמון ומלח על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
כמוןכמון
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים פטריות ופלפל פעמון ומערבבים בצל; מבשלים 4 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות הם פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
ירקירק
פטריותפטריות
בצלבצל
3
מפזרים כוסברה ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
4
כפית על 1/2 תערובת פטריות כוס על כל טורטייה; להתגלגל.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
טורטיהטורטיה
גלולגלול
5
מגישים עם גוואקמולי וסלסה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אבוקדוממרח אבוקדו
סלסהסלסה

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות את עמק Willamette יקבים כל אשכול רוזה של פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.