פודינג אורז קוקוס עם קוקוס פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג אורז קוקוס עם קוקוס פריך. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 475 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. אם יש לך מלח, סוכר, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קארי ביצי קוקוס עם אורז אדום וצלירי שאלוט פריכים, טופו פריך & אטריות אורז ברוטב קארי אדום קוקוס, ו ללא גלוטן אני: דג סנדל פריך עם בוק צ'וי, טטסואי ואורז קוקוס.
הוראות
מחממים תנור ל 149°. קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר קלף.
לטאטא ביצה לבן, סוכר, וניל, ומלח בקערה בינונית להתמזג.
מוסיפים שבבי קוקוס וזורקים עד שתרטבו באופן שווה.
מורחים תערובת קוקוס באופן שווה על תבנית אפייה מוכנה.
אופים עד הקוקוס הוא זהב קל ומתחיל פריך, ערבוב מפנה לעתים קרובות, על 22 דקות. מגניב על תבנית אפייה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מערבבים חלב קוקוס קל, חלב קוקוס רגיל, סוכר, קוקוס מגורר, אורז, ו 3/4 כפית מלח בסיר גדול כבד. אם באמצעות שעועית וניל, לגרד זרעים שעועית; להוסיף שעועית לסיר. להביא תערובת לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם. התאם את החום כך שהתערובת בקושי מבעבעת; מכסים חלקית ומבשלים עד שהנוזל מעט שקוף למחצה ופודינג מעובה לעקביות של שיבולת שועל רופפת, ערבוב וגירוד בתחתית וצדדים של מחבת לעתים קרובות, כ -45 דקות.
הסר שעועית וניל, אם שימוש, או לערבב תמצית וניל.
מחלקים פודינג בין עשר 3/4-כוס ramekins או כוסות קינוח. לעשות קדימה: ניתן לעשות 6 שעות קדימה. מכסים ומקררים. אם תרצה, לחמם מחדש במיקרוגל רק עד מחומם דרך לפני ההגשה.
מפזרים קוקוס פריך על פודינג.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
* זמין בחנויות מזון מיוחדות וחנויות מזון טבעי.** זמין בסופרמרקטים רבים ובשווקים הודיים, דרום מזרח אסיה ולטינית.