פודינג אספרגוס ופרמזן
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 158 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ביצים, אספרגוס, גבינת ריקוטה בחלב מלא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Puddings לחם אספרגוס, בשר חזיר, פונטינה, פרמזן אספרגוס, ו פרמזן אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה שמונה כוסות פודינג 3/4 כוס או מנות סופלה. מעיל עם פירורי לחם.
חותכים עצות אספרגוס. מבשלים טיפים בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 3 דקות.
ניקוז; טיפים מילואים 1 כוס בישול נוזלי. קוצצים גס גבעולי אספרגוס.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; sauté עד מכרז, על 6 דקות.
להוסיף גבעולים; sauté עד פריך במכרז, על 5 דקות.
הוסף שמורות אספרגוס בישול נוזלי. כיסוי; מבשלים עד גבעולים במכרז, על 12 דקות.
לחשוף; לבשל עד הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
מוסיפים פרמזן, ריקוטה וקמח. באמצעות פניות on / off, תהליך רק עד מעורבב. מתבלים במלח ופלפל.
להקציף ביצים בקערה להתמזג.
להוסיף מחית אספרגוס; להקציף כדי להתמזג. מערבבים בכל אבל 16 עצות אספרגוס. לחלק פודינג בין כוסות.
מניחים כוסות במחבת צלייה. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה. כיסוי; פודינג צונן וטיפים אספרגוס הנותרים.)
יוצקים מים חמים למחבת לבוא 1 אינץ ' עד הצדדים של כוסות.
אופים פודינג עד הסט, כ -35 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות. הפוך על גבי צלחות.