פודינג אפרסק
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לרפרטואר שלך, פודינג אפרסק עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-16 גרם חלבון, 4 גרם שומן ובסך הכל 206 קלוריות. מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם ג'לטין משמש, תערובת פודינג וניל, אפרסקים ותוספת מוקצפת, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 17%, וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פודינג אפרסק צ'יה, פודינג אפרסק חמאה ופודינג לחם אפרסק.
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים אבקת ג'לטין בחלב חם; לְהַפְרִישׁ. בינתיים, בקערה גדולה, מקציפים חלב קר ופודינג יבש לערבב במהירות נמוכה במשך 2 דקות. מקציפים בתערובת ג'לטין.
מניחים לעמוד 5 דקות. כפית למנות אישיות.
מקשטים באפרסקים ותוספת מוקצפת אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לפודינג. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.