פודינג בננה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פודינג בננה. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 340 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -12 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם ביצה, סוכר, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. נסו איך מכינים פודינג צ'יה-ופרפה פודינג צ' יה בננה תות, פודינג בננה, ו פודינג בננה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החלב וחלב השקדים בסיר על אש בינונית עד שהם כמעט רותחים; מסירים מהאש. בינתיים הקציפו את עמילן התירס, המלח, הסוכר והביצה בקערה חסינת חום בינונית.
יוצקים כמחצית מתערובת החלב החם לקערה ומקציפים במרץ עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים את התערובת חזרה לסיר ומבשלים על אש בינונית, תוך הקצפה נמרצת, עד שהיא סמיכה ומתחילה לבעבע, 1 עד 2 דקות.
מעבירים את התערובת לקערה ומניחים להתקרר תוך ערבוב מדי פעם.
חותכים את הבננות לפרוסות דקות.
שכבו כמה פרוסות בננה, כמה חתיכות קרקר גרהם ו -2 כפות מהפודינג המוכן בכל אחת מ -4 כוסות; מפזרים אבקת קקאו ושקדים, ואז חוזרים ליצירת 2 שכבות נוספות. מכסים בניילון ומצננים 4 שעות או לילה.