קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג בננה

פודינג בננה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פודינג בננה. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 340 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -12 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם ביצה, סוכר, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. נסו איך מכינים פודינג צ'יה-ופרפה פודינג צ' יה בננה תות, פודינג בננה, ו פודינג בננה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החלב וחלב השקדים בסיר על אש בינונית עד שהם כמעט רותחים; מסירים מהאש. בינתיים הקציפו את עמילן התירס, המלח, הסוכר והביצה בקערה חסינת חום בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים כמחצית מתערובת החלב החם לקערה ומקציפים במרץ עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים את התערובת חזרה לסיר ומבשלים על אש בינונית, תוך הקצפה נמרצת, עד שהיא סמיכה ומתחילה לבעבע, 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מקציפים פנימה את הווניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מעבירים את התערובת לקערה ומניחים להתקרר תוך ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
חותכים את הבננות לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
7
שכבו כמה פרוסות בננה, כמה חתיכות קרקר גרהם ו -2 כפות מהפודינג המוכן בכל אחת מ -4 כוסות; מפזרים אבקת קקאו ושקדים, ואז חוזרים ליצירת 2 שכבות נוספות. מכסים בניילון ומצננים 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
צילום: אנטוניס אכילוס