פודינג טופי דביק
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פודינג טופי דביק. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 12 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל 860 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מ טעם הבית דורש תמרים, קליפת תפוז, מלח וקינמון טחון. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 32%, וזה די רע. חטא לחלוטין! פודינג טופי דביק עם רוטב טופי פקאן, פודינג טופי דביק עם רוטב פורט טופי, ו פודינג טופי דביק דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר קטן שלבו תמרים ומיץ תפוזים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 5 דקות.
יוצקים לבלנדר; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר חום עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
שלב את הקמח, אבקת האפייה, המלח, הג ' ינג ' ר, הקינמון והסודה לשתייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת. מערבבים פנימה תערובת תמרים, קליפת תפוז ווניל.
מלא שש משומן 4-ב. מחורצים צינור מחבתות שני שלישים מלא.
אופים בחום 375 למשך 14-18 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות על רשת.
בינתיים, בסיר קטן, ממיסים חמאה; מערבבים פנימה סוכר חום ושמנת. מביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש. להגשה, הפוך פודינגים על צלחות קינוח.
מגישים חם עם רוטב וגלידה או קצפת.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לפודינג. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "