קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

פודינג לחם II

פודינג לחם II
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . גשו לסופר וקנו לחם, חלב, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, פודינג לחם מלטזי (באמצעות לחם מעופש), ו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערת ערבוב גדולה, יוצקים חלב חם על לחם. מערבבים ביצים, סוכר, וניל. מערבבים תערובת ביצים לתוך תערובת הלחם ומתמזגים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
לחםלחם
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
להוסיף צימוקים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
4
מערבבים היטב.
5
ממיסים את המרגרינה ויוצקים למחבת 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
יוצקים תערובת לחם על מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
לחםלחם
7
אופים במשך 40 דקות, או עד מוצק וזהוב חום.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מגישים חם או קר.