פודינג לחם II
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . גשו לסופר וקנו לחם, חלב, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, פודינג לחם מלטזי (באמצעות לחם מעופש), ו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערת ערבוב גדולה, יוצקים חלב חם על לחם. מערבבים ביצים, סוכר, וניל. מערבבים תערובת ביצים לתוך תערובת הלחם ומתמזגים היטב.
ממיסים את המרגרינה ויוצקים למחבת 9x13 אינץ'.
יוצקים תערובת לחם על מרגרינה.
אופים במשך 40 דקות, או עד מוצק וזהוב חום.