פודינג לחם בסגנון כפרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם בסגנון כפרי. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פודינג לחם בסגנון דרומי, פודינג לחם אספרגוס-בסגנון אוטולנג'י, ו פודינג לחם בסגנון ניו אורלינס עם רוטב ויסקי עבור # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים סוכר חום בבישול איטי שרוסס עם תרסיס ירקות שאינו מקל.
לטאטא יחד מרכיבים שנותרו למעט קצפת; לשפוך על לחם. מכסים ומבשלים על הגדרה גבוהה במשך 2 עד 3 שעות, עד מעובה. אל תערבבי.
פודינג כפיות לתוך קערות בודדות.
לטפטף רוטב סוכר חום מ מבשל איטי על פודינג.
מקשטים עם גושים של ציפוי מוקצף.