פודינג לחם לילה עם ליקר ביצים ברוטב דובדבן-בורבון
פודינג לחם לילה עם רוטב דובדבן-בורבון דורש כ 9 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. יש קינוח זה 305 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. גשו לסופר וקנו ביצים, לחם, ליקר ביצים חלבי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. מתכונים דומים: פודינג לחם לילה עם ליקר ביצים ברוטב דובדבן-בורבון, ניו אורלינס פודינג לחם ויסקי עם רוטב בורבון, ו פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון.
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
מניחים קוביות לחם בתבנית אפייה.
בקערה בינונית, מערבבים 1/4 כוס סוכר ואגוז מוסקט.
מוסיפים ביצים; מכים היטב עם מקציף תיל. מוסיפים ליקר ביצים.
יוצקים על לחם; מערבבים בעדינות מעיל. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 8 שעות או לילה.
תנור חום עד 177°. uncover צלחת; מפזרים למעלה עם 2 כפות סוכר.
מניחים צלחת בתבנית אפייה גדולה יותר; מניחים בתנור.
יוצקים 1/2 אינץ ' מים למחבת גדולה יותר.
אופים 40 עד 45 דקות או עד השחמה קלה וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בינתיים, בסיר בינוני, לבשל מילוי עוגה וחמאה מעל חום בינוני גבוה במשך כ 10 דקות או עד חמאה נמסה ומילוי הוא מבעבע, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים בורבון.
כדי לשרת, לחתוך פודינג לחם לריבועים; מניחים על צלחות קינוח בודדים.
מגישים חמים עם רוטב דובדבן.