פודינג לחם מייפל פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם פקאן מייפל. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 339 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם וניל, קינמון טחון, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו פודינג חמוציות, מייפל ופקאן, פודינג אורז מייפל פקאן, ו פודינג דביק סירופ פקאן & מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים ביצים, סירופ מייפל כוס 1 והקינמון עם מקציף תיל עד מעורבב היטב. הכה בחלב ווניל עד מעורבב היטב. מערבבים בחתיכות לחם.
תנור חום עד 350°f. גריז 11x7 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם חמאה מרוכך. מערבבים פקאנים לתוך תערובת לחם.
אופים חשפו 65 עד 70 דקות או עד למעלה הוא נפוח וחום זהוב בהיר (מרכז יהיה להתנועע מעט). מגניב 30 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים גלידה, ויסקי וסירופ מייפל 1 כף עד מעורבב היטב.
מגישים רוטב על פודינג לחם חם. אחסן פודינג לחם ורוטב מכוסים במקרר.