קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

פודינג לחם מייפל פקאן

פודינג לחם מייפל פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם פקאן מייפל. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 339 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם וניל, קינמון טחון, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו פודינג חמוציות, מייפל ופקאן, פודינג אורז מייפל פקאן, ו פודינג דביק סירופ פקאן & מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים ביצים, סירופ מייפל כוס 1 והקינמון עם מקציף תיל עד מעורבב היטב. הכה בחלב ווניל עד מעורבב היטב. מערבבים בחתיכות לחם.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
נייר אורזנייר אורז
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בואו לעמוד 30 דקות.
3
תנור חום עד 350°f. גריז 11x7 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם חמאה מרוכך. מערבבים פקאנים לתוך תערובת לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
יוצקים לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
אופים חשפו 65 עד 70 דקות או עד למעלה הוא נפוח וחום זהוב בהיר (מרכז יהיה להתנועע מעט). מגניב 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בקערה קטנה, מערבבים גלידה, ויסקי וסירופ מייפל 1 כף עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מגישים רוטב על פודינג לחם חם. אחסן פודינג לחם ורוטב מכוסים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה