פודינג לחם עוגת תפוחים
לחם פודינג פאי תפוחים דורש על 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לך לחנות ותאסוף תפוחים, חמאה, שיבולת שועל מגולגלת ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה עובד טוב כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם Craisin תפוח עץ, פודינג לחם תפוחים, ו פודינג לחם תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערת ערבוב בינונית מערבבים יחד ביצים, רסק תפוחים, יוגורט, סוכר לבן, סוכר חום 1/2 כוס, שיבולת שועל וקינמון. מערבבים לחם ותפוחים.
בקערה אחרת מערבבים 1/4 כוס סוכר חום וקמח.
חותכים חמאה עד תערובת דומה פירורים גס.
מפזרים על גבי מילוי עוגה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה או עד העליון הוא זהב ופירות הוא רך.