קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג לחם פטריות וכרישה

פודינג לחם פטריות וכרישה
מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל 424 קלוריות. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 3 אוהדים. צאו לחנות ואספו קוביות לחם מכיכר כפרית כפרית, פנצ'טה, פטרוזיליה עלים שטוחים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 47%. ציון זה מוצק. נסו פודינג לחם פטריות וכרישה, פודינג לחם פטריות וכרישה, ו פודינג לחם פטריות, כרישה ופרמזן עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה ואופים 15 עד 20 דקות, עד להשחמה קלה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
בינתיים מחממים את השמן והחמאה במחבת גדולה (12 אינץ') על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים 5 דקות, עד שמתחילים להשחים. מערבבים פנימה את הכרישה ומבשלים על אש בינונית 8 עד 10 דקות, עד שהכרישה רכה. מערבבים פנימה את הפטריות, הטרגון, השרי, 1 כף מלח ו-11/2 כפיות פלפל ומבשלים 10 עד 12 דקות, עד שרוב הנוזלים מתאדים, תוך ערבוב מדי פעם. את החום, מערבבים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
בקערת ערבוב גדולה מקציפים יחד את הביצים, השמנת, ציר העוף ו -1 כוס הגרוייר.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
GruyereGruyere
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים את קוביות הלחם ותערובת הפטריות, מערבבים היטב לאיחוד. מניחים בצד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות כדי לאפשר ללחם לספוג את הנוזל. מערבבים היטב ויוצקים לכלי גרטן 2 1/2 עד 3 ליטר (13 על 9 על 2 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
אחוז שומןאחוז שומן
7
מפזרים את 1/2 כוס הגרוייר שנותרה ואופים במשך 45 עד 50 דקות, עד שהחלק העליון משחים והרפרפת מתייצבת.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
GruyereGruyere
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מגישים חם.
9
צילום: סטיב גירלט

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף, רצוי תוצרת ביתציר עוף, רצוי תוצרת בית680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות קרמיני, גבעולים גזומים ופרוסים בגודל 1/4 אינץפטריות קרמיני, גבעולים גזומים ופרוסים בגודל 1/4 אינץ4תוספת זחליםביציםביצים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה שטוחה וטריה טחוןפטרוזיליה שטוחה וטריה טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי טרגון טריים קצוציםעלי טרגון טריים קצוצים170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוסות גבינת גרוייר מגוררת, מחולקת1/2 כוסות גבינת גרוייר מגוררת, מחולקת3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרישה חתוכה, חלקים לבנים וירוקים בהירים (4 כרישה)כרישה חתוכה, חלקים לבנים וירוקים בהירים (4 כרישה)2(חוֹרֶף)שמן זית טובשמן זית טוב57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פנצ'טה, קטנה-חתוכה לקוביותפנצ'טה, קטנה-חתוכה לקוביות1בצל צהוב בינוני, קצוץ(קוביות לחם בגודל 1/2 אינץ') מכיכר כפרית כפרית, קרומים הוסרו(קוביות לחם בגודל 1/2 אינץ') מכיכר כפרית כפרית, קרומים הוסרו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח