פודינג לחם צימוקים עם רוטב ויסקי
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", "טחון סינמון", " מים " ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. מתכונים דומים: פודינג לחם עם רוטב ויסקי, פודינג לחם עם רוטב ויסקי, ו פודינג לחם אוכמניות עם רוטב ויסקי.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקציף חוט.
מוסיפים לחם, מערבבים בעדינות עד שהלחם מצופה.
תערובת לחם כפית באופן שווה לתוך 2 (6-אונקיה) כוסות פודינג מצופה ספריי בישול.
מניחים כוסות במחבת מרובעת 8 אינץ'.
הוסף מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
שלב 1 כף סוכר ושאר החומרים בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד תערובת מעובה מבעבע. כף באופן שווה מעל פודינג.