פודינג לחם שוקולד לבן חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם שוקולד לבן חמוציות. מנה אחת מכילה 675 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך חלב, מלח, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פודינג לחם חמוציות שוקולד לבן, פודינג לחם שוקולד ואוכמניות, ו פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. משמנים מחבת 9-by 13 אינץ'. הגדר לצד.
חותכים את הלחם לקוביות 1 אינץ'.
בסיר גדול, מחממים את הקצפת, החלב והסוכר מעל חום בינוני. תזרימו מלח וקינמון. כאשר חם, להסיר את החום ולהוסיף את חתיכות שוקולד לבן; מערבבים עד מומס.
מקציפים קלות את הביצים בקערה גדולה. לאט לאט לשפוך את תערובת קרם חם לתוך הביצים בזרם יציב, מצליף את הביצים כפי שאתה שופך. אם אתה רוצה, להוסיף את זה גלוג של ויסקי עכשיו.
מוסיפים את התערובת לקערה עם חתיכות הלחם.
מערבבים עד בשילוב. עכשיו, העבר למחבת המשומנת.
שימוש במרית לחץ את הלחם כך שהכל רווי לחלוטין.
אופים במשך 40 עד 50 דקות, או עד סט וזהב על גבי. אתה לא רוצה חום, רק מוזהב קלות.
בזמן שהוא אופה, הכינו את הרוטב. מביאים את החלב לרתיחה במחבת רוטב קטנה. הסר את החום ולהוסיף שוקולד לבן; מערבבים עד חלק נמס לחלוטין. זה הולך להיות רוטב די נוזלי.
יוצקים את פודינג הלחם בדיוק כשהוא יוצא מהתנור. זה אולי נראה כמו כמות מגונה של נוזל אבל פודינג הלחם יספוג אותו. נקדי את החלק העליון של הפודינג עם יותר חמוציות, ואבק עם הסוכר ' ממתקים כדי לסיים.