פודינג לימון עם תותים וסיגרים מקצפת נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך סוכר של ממתקים, מיץ לימון מתוח, תותים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: עוגת מרנג לימון עם תותים, כוסות מרנג עם תותים, לימון מאייר, ו פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון.
הוראות
1
מחממים תנור ל-200°F עם מדפים בשלישים העליונים והתחתונים. קו אפיית גיליונות עם נייר קלף. השתמש בעיפרון כדי לסמן קלף עם קווים מקבילים 5 אינץ ' זה מזה; קווים אלה יהיו המדריכים שלך בעת צנרת. הפוך נייר מעל.
לנצח לבנים עם מלח במערבל לעמוד במהירות גבוהה (או בקערה גדולה עם מערבל כף יד) עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות. בהדרגה להוסיף סוכר, מכות, ולהמשיך להכות במהירות גבוהה עד מרנג מחזיק פסגות נוקשות, מבריק. נייר מאובטח לסדינים אפייה עם הרבה מרנג.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
כפית כמה מרנג לתוך שקית מאפה צינור 5 אינץ 'ארוך סיגרים (3/4 עד 1 אינץ' רחב) על 1 תבנית אפייה, על 1 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
4
להוסיף עוד מרנג שקית מאפה צינור יותר סיגרים באותו אופן על תבנית אפייה אחרת.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
מפזרים סיגרים בנדיבות עם פיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
6
אופים סיגרים בתנור, החלפת מיקום של סדינים באמצע האפייה, עד פריך אבל עדיין לבן, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
כבה את התנור ואת סיגרים מקצפת בתנור 1 שעה, ולאחר מכן להעביר מתלים חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
הגדר מסננת בסדר רשת גדולה מעל קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להקציף יחד גרידה, מיץ, סוכר וביצים בסיר כבד 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים חמאה ומבשלים על חום נמוך בינוני, מטילים לעתים קרובות, עד שהחמאה נמסה, הקרד עבה מספיק כדי להחזיק סימנים של מקצף, והבועה הראשונה מופיעה על פני השטח, 6 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מיד כוח לימון curd דרך מסננת לתוך קערה ו curd צמרמורת, פני השטח שלו מכוסה סיבוב של נייר שעווה, עד קר, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מקציפים את הסוכר של שמנת וממתקים בקערה אחרת עם מקצף ניקה עד תערובת רק מחזיק פסגות רכות. מקפלים שליש קצפת לתוך קרם לימון כדי להבהיר, ואז לקפל בשמנת הנותרים. מחלקים בין קערות בודדות וצינה, מכוסה, אם לא משתמש מיד.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
לימון גומי
קרם לימון
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
למעלה עם תותים ומגישים עם סיגרים מקצפת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1
* סיגרים מקצפת יכול להיות מורכב עד 3 ימים קדימה ומאוחסן בשכבות, מופרדים על ידי נייר שעווה, במיכל אטום.* קורד יכול להיות מקורר עד 1 שבוע.