קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג מאלט שוקולד

פודינג מאלט שוקולד
פודינג מאלט שוקולד דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח זול. גשו לסופר וקנו את "ונילן אקסטראקט", "שוגר", "חצי שוקולד", ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: שוקולד מאלט פודינג פופס: קפוא, Fudgy מאלט שלמות, פודינג מאלט שוקולד, ו פודינג לחם מאלט שוקולד # SundaySupper.

הוראות

1
לטאטא יחד אבקת חלב malted, סוכר קורנפלור בסיר בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקיםקצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
לטאטא ב 1/2 כוס חצי חצי עד התערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים חצי וחצי הנותרים ומבשלים על אש בינונית, מטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ומתחיל לרתוח, 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר מחבת מחום וקצף בשוקולד, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להקציף וניל. פודינג כפית לתוך 4 מנות קינוח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מגישים חם, מפזרים כל מנה עם כמה סוכריות מאלט כתוש. או, אם מגישים קר, לגרד פודינג לתוך קערה גדולה, לחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף על משטח פודינג, ומקרר עד 1 יום. ממש לפני ההגשה, מחלקים פודינג בין 4 מנות קינוח ומפזרים סוכריות מאלט כתוש על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מאלטמאלט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך