פודינג פאי דלעת דורש כ 6 שעות ו -10 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 236 קלוריות. מתכון זה משמש 8. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש תמצית ונילן, תוספת מוקצפת, דלעת מוצקה ותבלין פאי דלעת. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 32%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פודינג פאי דלעת, פאי דלעת פודינג, ו פודינג פאי דלעת.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
העברה ל-3 קו-טי. סיר איטי מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
3
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-7 שעות או עד שמדחום קורא 160 מעלות צלזיוס.
ניתן לשלב פודינג עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את טיטוס זינפנדל. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-29 דולר לבקבוק.
טיטוס זינפנדל
מבחינה ויזואלית היין הזה משפיע כמו פרופיל הטעם, עם ליבה סגולה מלכותית אטומה להפליא המפנה את מקומה לשפה אדומה אודם ברורה. שיבולת שועל קלויה ותווי סוכר חום מתכרבלים סביב פטל חמוציות עסיסי על האף, מזכירים פריך ממש מחוץ לתנור, ואחריו הפחתת תות בלסמי, עלי כותרת ורדים קלושים ורק רמז לאוכף. על טוסט החיך, אלון ותות תות מוכתר על ידי סרט גבוה, בהיר של קרמל, וגלימה תפוחים טעימים אדומים וממתקים אבטיח. הוא ארוך ורזה על החיך, עם גוף בינוני וגימור נצחי המראה גילנות ניכרת בטאנינים.