פודינג שזיפים ... אני אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 577 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה של Allrecipes יש 18 אוהדים. גשו לסופר וקנו צימוקים, אתרוג מסוכרים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו פודינג שזיפים, פודינג שזיפים אפוי, ו פודינג שזיפים של פיראטים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 2 ליטר סופלה או תבשיל קדרה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
תנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך. הכה בביצים אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
בקערה נפרדת משלבים אתרוג, שזיפים מיובשים, צימוקים ופקאנים. מערבבים את הקמח וזורקים כך שהכל מצופה בקמח.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
Citron
פקאנים
שזיפים מיובשים
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
לתערובת החמאה מוסיפים את תערובת הפירות והאגוזים יחד עם פירורי הלחם, קינמון, אגוז מוסקט ואולספייס.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמון
חמאה
מוסקט
פירות
5
מערבבים היטב ומעבירים לצלחת מוכנה.
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 55 דקות, או עד השחמה היטב.