פודינג תירס-Pancetta בסלי קליפות תירס
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם אבקת אפייה, עגבניות, פולנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קליפה-תירס עטוף הליבוט בגריל עם סלסה תירס חרוך, In-The-קליפה תירס על קלח, ו קליפת תירס מאודה סנאפר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177°. גריז 12 כוס מאפין פח בתוספת 6 כוסות של פח נוסף.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. לקצץ את צמרות עלים של קליפות מכל אוזן של תירס לחתוך דרך החלק התחתון של cob כדי להסיר בקלות רבה יותר את הקליפות. להשליך את הקליפות החיצוניות הקשוחות יותר, לקצץ את כל חלק מעוקל נוסף של הקליפות הפנימיות רך יותר, לקרוע את הקליפות בחצי לאורכו עד שיש לך 36 רצועות על רוחב של פחיות מאפין שלך. Blanch במים עד שהתרכך, 5 דקות.
מחזיק את הקורים זקוף על קרש חיתוך, לחתוך את הגרעינים את הקורים, ולאחר מכן למדוד 1 כוס; להזמין כל גרעינים נוספים לשימוש נוסף.
מניחים את הקרם והחלב בסיר קטן, ולהשתמש בחלק האחורי של סכין כדי לגרד כל תירס ומיצים הנותרים מן הקורים לתוך המחבת.
מניחים את הקורים במחבת (לשבור אותם לשניים כדי להתאים), להביא לרתיחה, ומבשלים בעדינות במשך 15 דקות. אפשר להתקרר במחבת.
מניחים את הפנצ ' טה במחבת קטנה מעל חום בינוני וחום עד פריך, על 6 דקות.
מסננים על מגבות נייר (לשמור את השומן הנותר כדי להחליף חלק מהחמאה, אם אתה רוצה).
לפני ערבוב הבלילה, לחץ על רצועת קליפות תירס לתוך פח מאפין, העליון עם רצועה דקה לעשות דפוס צלב עם הקצוות מזדקר. חזור להשתמש בקליפות הנותרות (אם הקליפות קופצות ממקומן, פשוט לתקוע אותם שוב) עד שיש לך בשורה 18 כוסות.
הסר את הקלחי מתערובת הקרם המקורר והנח את התערובת בקערה גדולה עם הביצים, החמאה, הקמח, הפולנטה, הסוכר, אבקת האפייה, המלח, הפלפל והקאיין. מקפלים את 1 גרגרי תירס כוס, עגבניות, חצי הפנצ ' טה, ואז לשפוך לתוך הסלים מוכנים. למעלה עם pancetta הנותרים ואופים עד המשרד, על 20 דקות. השתמש מרית סיליקון צר או סכין ערב כדי להסיר את puddings מהמחבת לשרת מיד, או מעט חם.
© 2013 Ten Speed PressTARA DUGGAN הוא כותב צוות של מדור האוכל והיין של סן פרנסיסקו כרוניקל ומחברם של שלושה ספרי בישול קודמים, כולל הבקבוק הכחול של הקפה והטבח העובד. היא בוגרת האקדמיה הקולינרית של קליפורניה, וזכתה בפרס עיתונאות מטעם קרן ג ' יימס בירד. כתיבתה הופיעה בניו יורק טיימס, בדנבר פוסט, בשיקגו טריביון ובטורונטו סטאר. טארה, בעלה ושתי בנותיהם גרים בסן פרנסיסקו ונהנים לבלות זמן בחווה של משפחתה בצפון קליפורניה, שם היא מקבלת את הרעיונות שלה מה לעשות עם כל מיני שאריות מטבח.