קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג תירס-Pancetta בסלי קליפות תירס

פודינג תירס-Pancetta בסלי קליפות תירס
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם אבקת אפייה, עגבניות, פולנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קליפה-תירס עטוף הליבוט בגריל עם סלסה תירס חרוך, In-The-קליפה תירס על קלח, ו קליפת תירס מאודה סנאפר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. גריז 12 כוס מאפין פח בתוספת 6 כוסות של פח נוסף.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. לקצץ את צמרות עלים של קליפות מכל אוזן של תירס לחתוך דרך החלק התחתון של cob כדי להסיר בקלות רבה יותר את הקליפות. להשליך את הקליפות החיצוניות הקשוחות יותר, לקצץ את כל חלק מעוקל נוסף של הקליפות הפנימיות רך יותר, לקרוע את הקליפות בחצי לאורכו עד שיש לך 36 רצועות על רוחב של פחיות מאפין שלך. Blanch במים עד שהתרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
לנקז ולתת מגניב.
4
מחזיק את הקורים זקוף על קרש חיתוך, לחתוך את הגרעינים את הקורים, ולאחר מכן למדוד 1 כוס; להזמין כל גרעינים נוספים לשימוש נוסף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
מניחים את הקרם והחלב בסיר קטן, ולהשתמש בחלק האחורי של סכין כדי לגרד כל תירס ומיצים הנותרים מן הקורים לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים את הקורים במחבת (לשבור אותם לשניים כדי להתאים), להביא לרתיחה, ומבשלים בעדינות במשך 15 דקות. אפשר להתקרר במחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים את הפנצ ' טה במחבת קטנה מעל חום בינוני וחום עד פריך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מסננים על מגבות נייר (לשמור את השומן הנותר כדי להחליף חלק מהחמאה, אם אתה רוצה).
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
9
לפני ערבוב הבלילה, לחץ על רצועת קליפות תירס לתוך פח מאפין, העליון עם רצועה דקה לעשות דפוס צלב עם הקצוות מזדקר. חזור להשתמש בקליפות הנותרות (אם הקליפות קופצות ממקומן, פשוט לתקוע אותם שוב) עד שיש לך בשורה 18 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
10
הסר את הקלחי מתערובת הקרם המקורר והנח את התערובת בקערה גדולה עם הביצים, החמאה, הקמח, הפולנטה, הסוכר, אבקת האפייה, המלח, הפלפל והקאיין. מקפלים את 1 גרגרי תירס כוס, עגבניות, חצי הפנצ ' טה, ואז לשפוך לתוך הסלים מוכנים. למעלה עם pancetta הנותרים ואופים עד המשרד, על 20 דקות. השתמש מרית סיליקון צר או סכין ערב כדי להסיר את puddings מהמחבת לשרת מיד, או מעט חם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גרעינים תירסגרעינים תירס
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
© 2013 Ten Speed PressTARA DUGGAN הוא כותב צוות של מדור האוכל והיין של סן פרנסיסקו כרוניקל ומחברם של שלושה ספרי בישול קודמים, כולל הבקבוק הכחול של הקפה והטבח העובד. היא בוגרת האקדמיה הקולינרית של קליפורניה, וזכתה בפרס עיתונאות מטעם קרן ג ' יימס בירד. כתיבתה הופיעה בניו יורק טיימס, בדנבר פוסט, בשיקגו טריביון ובטורונטו סטאר. טארה, בעלה ושתי בנותיהם גרים בסן פרנסיסקו ונהנים לבלות זמן בחווה של משפחתה בצפון קליפורניה, שם היא מקבלת את הרעיונות שלה מה לעשות עם כל מיני שאריות מטבח.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)