פודינג תירס אישי עם בייקון-תפוחי אדמה קרום
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שן שום, קמח, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה בודדים-בייקון פריטטות, תפו " א אישי מוקרמים עם בייקון ופטריות, ו פשטידות דלעת ללא סרטנים בודדים (Aka פודינג דלעת).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 1 כפית טפטוף במחבת. קותלי חזיר קרמבל; להפריש.
להוסיף 2 כוסות תירס, בצל, jalapeo, ושום לטפטף במחבת; לטפטף 2 דקות או עד השחמה קלה.
מקום שנותר 1 כוס תירס וחלב 1/4 כוס בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
יוצקים תערובת תירס מחית לתוך קערה בינונית.
מוסיפים את תערובת התירס המרוסק, הנותרים 1 כוס חלב, קמח, מלח, פלפל שחור, וביצים, ערבוב עם מקצף עד בשילוב היטב. מחלקים תערובת שווה בין 6 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול.
מניחים ramekins במחבת אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד סכין מוכנס במרכז כל פודינג יוצא נקי.
מערבבים בייקון וצ ' יפס; מפזרים על 1 1/2 כפות תערובת בייקון על כל פודינג. לצלות במשך 1 דקה או עד השחמה.