רגלי צפרדע מטוגנת עשויות להופיע בארוחה כתוספת מצויינת למנה העיקרית שלכם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 340 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך קרקרים מלוחים, שמן צמחי, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רגלי צפרדע באוורגליידס, הצפרדע של פרנקנשטיין, מוקפץ, ו רגלי תרנגולת מטוגנות בתנור.
הוראות
1
יש לשטוף את רגלי הצפרדע ולטפוח יבש; להפריש. בשקית גדולה resealable, לשלב את פירורי קרקר מלוחים, קמח, קמח תירס, בצל, מלח ופלפל. שייק לערבב. בקערה רדודה, להקציף יחד ביצים וחלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים את שמן הירקות ושמן בוטנים במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. השמן צריך להיות על 1/2 אינץ ' עמוק.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
טובלים את רגלי הצפרדע בחלב וביצה, ואז טובלים בתערובת הקרקר עד שמצופים באופן שווה. בזהירות למקם אותם בשמן החם. מבשלים עד חום זהוב בכל צד, כ 5 דקות לכל צד. אם הרגליים מתחילות חום מהר מדי, להפחית את החום בינוני.