קושירגיל
מוכן ב29 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

פולי-Oâ® פיצה

פולי-Oâ® פיצה
המתכון פולי-Oâ® פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 29 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, גבינת פרמזן, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו פולי-או פיצה לבנה, פולי-Oâ ® Focaccia מהיר, ו פולי-Oâ ® ספידי זיטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים 1 כוס של גבינת מוצרלה, גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן ותבלינים; להפיץ באופן שווה על גבי פיצה קרום.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
לפי עוגהלפי עוגה
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
מניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
למעלה עם ירקות; מפזרים הנותרים 1/2 כוס גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
5
אופים 10 עד 14 דקות. או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Caposaldo קיאנטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.