המתכון פולי-Oâ® פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 29 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, גבינת פרמזן, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו פולי-או פיצה לבנה, פולי-Oâ ® Focaccia מהיר, ו פולי-Oâ ® ספידי זיטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים 1 כוס של גבינת מוצרלה, גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן ותבלינים; להפיץ באופן שווה על גבי פיצה קרום.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®
לפי עוגה
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
מניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
למעלה עם ירקות; מפזרים הנותרים 1/2 כוס גבינת מוצרלה.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Caposaldo קיאנטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.