פולנטה עם גבינת גורגונזולה
פולנטה עם גבינת גורגונזולה דורשת בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 339 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. 4 אנשים התרשמו מתכון זה. רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. אם יש לכם מלח ופלפל נוספים, חמאה, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 26%, המנה הזו לא כל כך מעולה. נסו פולנטה פלפל אדום עם גורגונזולה, פולנטה עם גורגונזולן ושקדים, ו פולנטה עם כרישה וגורגונזולה עבור מתכונים דומים.
הוראות
הביאו לרתיחה 6 כוסות מים בסיר גדול וכבד.
מוסיפים 1 3/4 כפיות מלח. מקציפים בהדרגה את קמח התירס. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהתערובת מסמיכה וקמח התירס רך, תוך ערבוב לעיתים קרובות, כ -20 דקות. לאחר 10 דקות תוכלו לעבור לכף עץ לערבוב קל יותר.
מוסיפים את החמאה, השמנת והגורגונזולה ומערבבים עד שהגבינה נמסה. מתבלים במלח ופלפל נוספים, לפי הטעם.
מעבירים את הפולנטה לקערה ומגישים.
הערה: אם אתם מכינים את הפולנטה מבעוד מועד, הניחו אותה על דוד כפול וכסו אותה בניילון כדי לשמור על חום.