חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגיש 12 . גשו לסופר וקנו פירורי לחם panko, בשר סרטנים, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט בגידה, ערב פונדו משפחתי {הפונדו האהוב עליי + בגידה!}, ו כוס בשר סרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F. לרסס קטן 6 על ידי 9 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את הפנקו, הגבינה והפטרוזיליה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשה
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
לטאטא את גבינת שמנת בקערה גדולה עד חלקה לחלוטין. מערבבים במיונז, חלב, שאלוט, עירית, מיץ לימון, ווסטרשייר, חרדל, מלח ורוטב חם. בעדינות לקפל את בשר סרטנים עד רק מעורבב. כפית את התערובת לתוך תבנית אפייה ומפזרים את תערובת panko.
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.