פונדו גבינה
פונדו גבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו ברנדי דובדבנים, גבינת גרוייר, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו גבינה רצינית: סופרבול בירה פונדו גבינה, פונדו גבינה, ו פונדו גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה קטנה, מעיל את הגבינות עם קורנפלור ומניח בצד. לשפשף את החלק הפנימי של סיר הפונדו הקרמי עם השום, ואז להשליך.
מעל חום בינוני, מוסיפים את היין ומיץ לימון ומביאים לרתיחה עדינה. בהדרגה מערבבים את הגבינה לתוך נוזל רותח. המסת הגבינה מעודדת בהדרגה פונדו חלק. לאחר חלקה, מערבבים ברנדי דובדבנים, חרדל ואגוז מוסקט.
מסדרים מבחר של מזונות טבילה בגודל ביס על סוזן עצלן סביב סיר פונדו.
מגישים עם חתיכות של לחם צרפתי ופומפרניקל. כמה הצעות אחרות הן תפוחים סבתא סמית וירקות blanched כגון ברוקולי, כרובית, גזר ואספרגוס. חנית עם מזלגות פונדו או שיפודים מעץ, לטבול, מערבולת וליהנות!