קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות25
ציון בריאות3
מגזין

פונדו גבינה שוויצרית

פונדו גבינה שוויצרית
פונדו גבינה שוויצרי עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-25 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 116 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך בגט, גבינה שוויצרית, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פונדו גבינה שוויצרית, פונדו גבינה שוויצרית, ו פונדו גבינה שוויצרית (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת פונדו 1 1/2 עד 2 ליטר (קרמיקה הוכחה להבה או פורצלן מזוגג יצוק ברזל) או מחבת מתכת כבדה על חום בינוני, חם 1 כוס יין עד בועות טופס ולאט לאט לעלות על פני השטח, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
בקערה, מערבבים גבינה שוויצרית, גבינת gruyre, קורנפלור וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
גבינה שוויצריתגבינה שוויצרית
עמילן תירסעמילן תירס
חרדלחרדל
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים תערובת גבינה, קומץ בכל פעם, ליין חם, ערבוב עד פונדו נמס בצורה חלקה ומתחיל בועה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ייןיין
4
מוסיפים קירש ומפזרים פונדו עם אגוז מוסקט ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
קירשהקירשה
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
5
הגדר מחבת על אלכוהול הוצת או להבת דלק מוצק משומר (אם מחבת היא קרמיקה, מניחים מפזר חום בינה לבין מקור חום). התאם את החום כך בועות פונדו לאט מאוד. בדוק מדי פעם כדי להיות בטוח פונדו לא צורב; אם זה חם מדי, להפחית או לכבות את החום, ואז לחדש את החימום כאשר התערובת מתחילה להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
קוביות לחם חנית, 1 בכל פעם, עם מזלגות פונדו או שיפודים דקים (מתכת או עץ) ומערבבים דרך פונדו (מערבבים על פני תחתית לעתים קרובות כדי למנוע חריכה); להרים ולתת לטפטף בקצרה על מחבת, ואז לאכול. אם פונדו מקבל עבה מדי לטבילה קלה, מערבבים יין מחומם יותר, כמה כפות בכל פעם. אחרי שפונדו נצרך, לגרד את קרום הגבינה מהמחבת לחלק ולאכול; זה נחשב פינוק מיוחד.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
גבינהגבינה
קרוםקרום
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
מחבתמחבת