פופ טוס פופקורן
פופ טוס פופקורן עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה מגיש 12 . מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה בערך 20 דקות. גשו לסופר וקנו פופקורן צץ, תמצית ונילן, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה לא כל כך עצום. נסו חמאת בוטנים וג'לי עוגות פופ, שמפניה קרמל פופקורן & בייקון כמהין פרמזן פופקורן, ו פופקורן כדור: מייפל אגוז פופקורן כדורי עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו פופקורן ואגוזים; מניחים בצד. בסיר גדול מביאים לרתיחה סוכר, חמאה וסירופ תירס. מרתיחים במשך 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש; מוסיפים וניל, קרם אבנית וסודה לשתייה.
מזלפים מעל תערובת הפופקורן; מערבבים לציפוי. מיד להתפשט על שני גיליונות אפייה משומנת; תן להתייבש במשך כ 1 שעה. אחסן בכלי אטום.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
פופקורן בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות פרייה-ג ' ואט נויט בלאנש. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-68 דולר לבקבוק.
פרייה-ג ' ואט נויט בלאנש
הטעם המתוק יותר, בשילוב עם תחושת הפה המעוגלת והחלקה, מעניקים ליין, גוף מלא ועושר שהופך את פרייר-ג 'ו צ' סטדט נויט בלאנש לשמפניה המושלמת להעיר את החושים.פרייר-ג 'ו גידט נויט בלאנש הוא תערובת יוצאת דופן שאינה וינטג' של 20% שרדונה, 40% פינו נואר ו -40% פינו מיונייר, ממותק לפי הטעם במינון של 20 גרם/ליטר של סוכר קנים ליצירת סגנון חושני.