פופובר גביני
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים הר ד ' אובר, אז תנו הזדמנות ל פופובר גביני. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 48 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו פופובר גביני, פאף אבא: גביני מיטות פופוב, ו לבשל את הספר: פופוברי עשב גביני (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 24-כוס מיני מאפין פח
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
בקערה בינונית מקציפים יחד את הביצים, החלב והחמאה המומסת.
מקציפים פנימה את הקמח והמלח ומקפלים פנימה את הגבינות והעירית עד להטמעה אחידה. מכסים את הבלילה ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
שים מחבת מיני מאפין על המדף האמצעי בתנור להתחמם במשך 10 דקות.
מוציאים את פח המאפינס מהתנור (זהיר, חם!) ויוצקים את הבלילה לכוסות הפח החם, וממלאים כמעט למעלה. מפזרים קלות קאיין.
אופים את הקופצים עד שהם פריכים וזהובים, בערך 18 עד 20 דקות.
מוציאים מהתנור ומגישים מיד.