פופקורן מתוק
פופקורן מתוק נטול גלוטן, וללא חלב הר העבודה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. מתכון זה משמש 16. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך ציפוי ממתקים, קשיו, חצאי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. עם כפית ציון של 22%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: פינוקים מתוקים, חזיר שן מתוק, ו שן מתוקה יום שישי: מאפינס מוקה מנטה.
הוראות
פופקורן במיקרוגל לפי הוראות החבילה.
מניחים בקערה גדולה. במיקרוגל, להמיס ציפוי ממתקים; מערבבים עד חלקה.
יוצקים מעל פופקורן ומערבבים עד לציפוי.
שלב את המז 'אנד מ', חתיכות ריס, אגוזי קשיו ופקאן; מערבבים לתערובת פופקורן.
מורחים מיד על נייר שעווה; תן לעמוד עד להתייצבות. לשבור לחתיכות. אחסן בכלי אטום.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת לפופקורן. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.