צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? פורצ'טה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 791 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, בטן חזיר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מתכונים דומים: פורצ'טה, פורצ'טה, ו פורצ'טה.
הוראות
1
להשרות את כתף החזיר בשמן זית, שום, רוזמרין, מרווה. לימון, מלח ופלפל בשקית נעילה zip במקרר במשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כתף חזיר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צווארי עוף
1 תפוז, גרידה
קליפות מלימון
1/2 ענף רוזמרין
2
חותכים קווים אלכסוניים חצייה על פני הצד השמן של בטן החזיר.לרפא את הצד הבשר של בטן החזיר בסוכר החום, זרעי שומר, זרעי שמיר, פתיתי פלפל אדומים, מלח ופלפל, לעטוף פלסטיק ולתת לשבת במקרר לילה.משוך את כתף החזיר ואת הבטן מהמקרר שעה לפני שאתה מתכוון להתחיל צלייה.לעטוף את בטן החזיר סביב הכתף עם צד העור החוצה ולקשור את הכל עם קצבים חוט.צולים בתנור שחומם מראש 204° במשך 30 דקות ואז להפחית את הטמפרטורה ל250 ולהמשיך צלייה עד חזיר מגיע לטמפרטורה פנימית של140.