פחזניות פודינג דלעת עם מייפל קרמל הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון טחון, בורבון, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פחזניות פודינג דלעת עם מייפל קרמל, פודינג דלעת מייפל-נגד כל התבואה, ו פודינג מייפל ודלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים סוכר וחמאה בסיר קטן כבד על חום בינוני עד מעורבב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להקציף בשמנת. מביאים לרתיחה, ערבוב עד חתיכות קרמל להתמוסס. להפחית את החום בינוני ומבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
הסר מהחום. מערבבים בבורבון ווניל; מבשלים 1 דקה. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
דבש הדרים
1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
קרם להקציף הבא 6 מרכיבים בסיר גדול כבד. מביאים לרתוח מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
הסר מהחום.
4
מקציפים סוכר וחלמונים בקערה בינונית. בהדרגה מערבבים תערובת דלעת חם לתוך תערובת חלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
(טעם מקורי)
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מניחים צלחת בתבנית אפייה 13x9x2 אינץ'. מילוי תבנית אפייה עם מספיק מים חמים לבוא חצי במעלה הצדדים של המנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים עד פודינג מוגדר במרכז, על 1 שעה 15 דקות. מגניב לגמרי. כיסוי וצינה עד קר, לפחות 4 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מחממים תנור ל 218°. קו 2 גליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. להביא 1/2 כוס מים, חלב, חמאה, סוכר, ומלח להרתיח בסיר גדול כבד. מערבבים בקמח; מבשלים על חום בינוני-גבוה, ערבוב במרץ, עד הבצק הוא חלק ומתרחק הצדדים של המחבת, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)