פחזניות קורנביף מסיבה
החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 9%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פחזניות מסיבה, מסיבה סרטן פחזניות, ו קורנביף.
הוראות
מערבבים יחד את הקורנביף, הבצל, החרדל, המיונז והחזרת. מכסים ומקררים.
מחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
בסיר גדול מביאים בירה וחמאה לרתיחה מתגלגלת. מערבבים פנימה קמח ומלח עד שהתערובת יוצרת כדור.
מעבירים את הבצק לקערת ערבוב גדולה. בעזרת כף עץ או מערבל מעמד מקציפים פנימה את הביצים אחת אחת, מערבבים היטב אחרי כל אחת מהן. זרוק על ידי כפיות על גיליון אפייה משומן קלות.
אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש. מנמיכים את הטמפרטורה ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) ואופים 10 דקות נוספות עד להזהבה. המרכזים צריכים להיות יבשים.
כשהקליפות קרירות, מחלקים את הפחזניות וממלאים בתערובת הקורנביף. מקררים עד שמוכן להגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות לורן-פרייר לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -400 דולר לבקבוק.
לורן-פרייר לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייר לעצב את' לה קוב סיידה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין באה לידי ביטוי בתווים עוקבים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לסוויטריטיף. הדרים ופירות לבנים שלה ואת האיזון המדהים שלה נתמך על ידי תסיסה עדינה, להפוך אותו ליווי אידיאלי עופות ודגים הטובים ביותר.