פחזניות שוקולד משולשות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פחזניות שוקולד משולשות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, קמח לחם, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו פחזניות קקאו שוקולד משולשות עוגיות Krispy, פחזניות שוקולד עם קצפת ותותים / יום הולדת שמח בקה, ו פחזניות שמנת עם גלידה Vanillan ורוטב שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, חלב חום ו 3 כפות סוכר מעל חום בינוני עד רותח. בקערה בינונית, להקציף הנותרים סוכר, קקאו, קורנפלור, ומלח.
לטאטא חצי תערובת חלב מחוממת לתוך תערובת ביצה, ולאחר מכן להחזיר תערובת שלמה לסיר. המשך לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת פשוט מגיע לרתיחה.
מסירים מחום ומקציפים בשוקולד, חמאה ווניל. כיסוי וצינה עד סט, על 3 שעות.
בזמן שהקרם מתקרר, תכיני לפטה קונכיות. התאם מתלה תנור למצב בינוני ותנור חום ל 425°f. גיליון אפייה קו עם נייר קלף.
בסיר בינוני, מים חמים, חמאה, סוכר ומלח מעל חום בינוני עד רותח. מוסיפים במהירות קמח וכפית עץ, מערבבים במהירות עד שהתערובת מתאחדת ומתרחקת מצדי המחבת. המשך לבשל ולערבב במשך כ 1 דקה יותר (סרט יתפתח על החלק התחתון של המחבת).
הסר מחבת מחום ולתת מגניב במשך כ 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות לשחרר קיטור מן הדבק choux.
להקציף במרץ בביצה הראשונה עד משולב לחלוטין.
לטאטא ביצים שנותרו, אחד בכל פעם, עד הדבק הוא חלק. עם כף עץ, מערבבים בקקאו עד חלקה.
באמצעות שתי כפות מרק, ירידה 8 תלוליות שוות של רסק choux על מחבת מוכן, המרווח שווה, ולא פחות מ 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים עד נפוח לחלוטין, 15 עד 20 דקות. להפחית את החום ל 191° ולהמשיך לאפות עד פגזים הם המשרד, על 15 דקות יותר.
הסר מחבת מהתנור באמצעות סכין קטנה, בזהירות לעשות חריץ קטן בצד של כל נשיפה. הפעל חום תנור כבוי. להחזיר מחבת לתנור עם הדלת פתוחה עם כף עץ, ולתת נשיפה להתייבש, כ 25 דקות.
בואו נפוחות להתקרר לחלוטין לפני מילוי.
באמצעות סכין חדה או משוננת, לחתוך את החלק העליון 1/3 של כל פגז. במידת הצורך, להסיר את כל הבצק מבפנים, כך הקליפה אם חלול למדי. כף קרם קונדיטוריה לתוך פגזים ומניחים את החלק העליון בחזרה על גבי.
לגנאש, מניחים שוקולד קצוץ בקערה בינונית. בסיר קטן, קרם חום על חום בינוני עד שזה פשוט מגיע לרתיחה.
יוצקים על שוקולד ולתת לשבת 5 דקות. להקציף בעדינות עד חלקה. גאנש כפית מעל צמרות של פחזניות.