רוטב עגבניות שרי מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב עגבניות דובדבן מוקפץ. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. גשו לסופר וקנו שיני שום, שמן זית, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 97%. מתכונים דומים: ניוקי מוקפץ ברוטב עגבניות טרגון, חצילים מוקפצים וחזיר ברוטב עגבניות על אורז, ו צלעות חזיר ללא עצמות מטוגנות ברוטב מחבת עגבניות מרווה.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה כבדה או ברזל יצוק להגדיר על חום גבוה.
מוסיף את הבצל והשום, נותן לו לרחוש רגע. ואז להוריד את החום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתרככים, על 5 דקות.בינתיים, במקום 1 פאונד של עגבניות שרי בקערה של פולס קערת מזון מעבד 3-4 פעמים, עד קצוץ גס.
מעבירים לקערה וחוזרים 2 פעמים נוספות עם העגבניות הנותרות.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות למחבת עם הבצל.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם יוצרים רוטב, על 15-20 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בזיליקום.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים עם פסטה או ניוקי.גרג הנרי כותב את בלוג האוכל Sippity Sup-אוכל כיף רציני, ותורם את טור יום שישי על משעשע עבור המבער האחורי במרכיב מפתח. הוא פעיל בקהילת הבלוגים של המזון, ונואם פופולרי ב-IFBC, פסטיבל באז אוכל ומחנה Blogaway.
הוא הוביל הדגמות בישול בפנמה וקוסטה ריקה, ויש
נסעתי למרחקים עד נורבגיה כדי לקדם נסיעות קולינריות. הוא
SupFollow The Table Set on Twitter @TheTable
SetLike Sippity Sup Facebook חפש את ספרו של גרג Savory Pies coming Nov 2012, From Ulysses Press