קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

פטוצ'יני עוף עם גבינה

פטוצ'יני עוף עם גבינה
פטוצ'יני עוף עם גבינה לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ טעם הבית דורש פירורי לחם מתובלים, גבינת מוצרלה רזה חלקית, פטריות ואבקת שום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 39%. מתכונים דומים: פטוצ'יני עוף ארבע גבינות, פטוצ'יני עוף ארבע גבינות, ו פטוצ'יני עוף ארבע גבינות.

הוראות

1
מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה. בינתיים, בתנור הולנדי או בקומקום מרק גדול, שלבו את המרק, גבינת השמנת, הפטריות, השמנת, החמאה ואבקת השום. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד לקבלת תערובת אחידה. מנמיכים את האש לנמוכה; מוסיפים גבינות ומערבבים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים עוף; מחממים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מסננים פטוצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
4
מוסיפים לתערובת העוף; לזרוק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מעבירים לרדוד משומן 2-1 / 2-קו. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
שלב מרכיבי ציפוי; מפזרים מעל תערובת עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מכסים ואופים בחום של 350 למשך 30 דקות. לחשוף; אופים 5-10 דקות יותר או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., שרדונה לא מוסווה

עוף אלפרדו בתפריט? נסה להתאים עם פינו גריג ' יו ושרדונה לא ספוג. מנות אלפרדו שמנת, גבינה וחמאה יכולות להשתלב יפה עם שרדונה לא ספוגה או פינו גריג ' יו. אתה יכול לנסות את קטמיר פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-14 דולר לבקבוק.
קטמיר פינו גריג ' יו
קטמיר פינו גריג ' יו
פינו גריג ' יו מעובד באזור טרנטינו במשך מאות שנים. הצלחתו הובילה לשערות כי ענבים מאזורים אחרים עם אקלים ותנאים דומים יעשו טוב בטרנטינו. התברר שזה נכון במיוחד עם ענבים ילידי אזורי בורדו, אשר חולקים את אותו קו רוחב כמו טרנטינו. פינו גריג ' יו הקלאסי מותסס קר ואז בקבוק מיושן מספר חודשים כדי לייצר יין בעל מבנה וחומציות פריכה.