סוכריות שוקולד
סוכריות שוקולד יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מגיש 20 . מתאבן זה יש 465 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. 36 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכריות, שוקולד, בר שוקולד, ועוד כמה מרכיבים, אתם יכולים להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 53%. נסו סוכריות שוקולד, צ'ילי שוקולד סוכרייה, ו גלידת פודינג בננה צ'וק-א-בלוק (מתכונים דומים).
הוראות
להטות את האורז גלם לתוך בדיל עוגה עמוק לכסות את החלק העליון עם סרט נצמדות (כך שאתה יכול למחזר את האורז אחרי!).
פירורים את הבראוניז למעבד מזון וגושים בשוקולד המותך. ויז עד מעורב היטב. לגרוף את tbsps של התערובת להתגלגל לצורות ביצה בין הידיים. בעדינות לתקוע מקל סוכרייה או שיפוד בערך באמצע הדרך, לתקוע לתוך האורז לקום, ולהירגע במשך 2-3 שעות עד ממש חזק.
ממיסים את השוקולד הלבן בעדינות בקערה על מחבת של מים רותחים בקושי (או במיקרוגל על נמוך), ולאחר מכן להסיר את החום ולתת להתקרר במשך 1-2 דקות כדי להתעבות מעט. אחד אחד, לטבול את ביצי השוקולד לתוך השוקולד הלבן כדי מעיל, ואז לתת עודף לטפטף בחזרה לתוך קערת השוקולד. תעמידי את הסוכריות בקופסת העוגה ממולאת באורז. להטות את הזורה לתוך קערות קטנות, ולאחר מכן לטבול את הסוכריות ביצה ב, בעדינות לגלגל אותם סביב וציפוי אותם. צמרמורת שוב במשך 1-2 שעות, או לילה, עד השוקולד הוא באמת קשה ולהגדיר.
לכרסם lollies כפי שהם, או אם הם לציד ביצים, לעטוף אותם ריבועים קטנים של צלופן, לאסוף אותו סביב המקל מתחת לביצה וקשירת עם סרט יפה.