פטוצ'יני פסטו אספרגוס
אספרגוס פסטו פטוצ'יני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 666 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, גבינת פרמזן, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו פטוצ'יני עם פסטו, אספרגוס, ארטישוק, פטוצ'יני עם אספרגוס, סלק ירוק וביצה עלומה, ו פטוצ'יני עם תרד פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5-6 ליטר, להביא כ 3 ליטרים מים לרתיחה מעל חום גבוה. הצמד את ולזרוק קצוות קשים של אספרגוס.
מוסיפים אספרגוס למים רותחים. לבשל, חשופה, עד בקושי מכרז לנשוך, 4 עד 5 דקות. עם מלקחיים, להרים אספרגוס ולנקז; מגניב מעט.
במעבד מזון או בלנדר, לשלב מיץ לימון, שמן, שום ובזיליקום. להחזיר מים במחבת לרתיחה.
תוסיף פטוצ ' יני. לבשל, חשופה, עד בקושי מכרז לנשוך, על 3 דקות.
בינתיים, באלכסון לקצץ העליון 3 עד 4 אינץ ' של אספרגוס ספירס.
מניחים עצות אספרגוס במסננת. קוצצים גס גבעולים ומוסיפים לבלנדר יחד עם 6 כפות מים חמים ממחבת פסטה. להסתחרר עד חלקה.
מסננים פסטה למסננת המכילה קצות אספרגוס.
העברת טיפים ופסטה לקערה הגשה.
יוצקים אספרגוס טהור על פסטה ומערבבים.
מוסיפים מלח, פלפל וגבינה לפי הטעם.